Vzpomínka na I. Slet Ultralightů

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Vzpomínka na I. Slet Ultralightů

Uplynuly čtyři měsíce od historicky I. Sletu ultralightů na letišti AirCon v Miroslavi, který se konal 10.7.2010. Už přípravy na tuto událost v nás vzbuzovalo napětí, srovnatelné s pocity před prvním „sólem“. Co nachystat, co připravit, na co nezapomenout a v neposlední řadě hlavně nezapomenout objednat pěkné počasí.


Nastal den „D“. Ráno jako vymalované, nálada uvolněná, úkoly rozdané a vše může začít. První létající „načiní“ přistává hned kolem půl desáté a další stroje na sebe nenechávají dlouho čekat. V průběhu dopoledne přistálo na dvě desítky létajících strojů. Všichni, kteří vážili cestu k nám dostali kromě občerstvení i malý dárek v podobě trička s motivem našeho letiště. Během celodenního poletování se na našem letišti vystřídaly na tři desítky letadel.
Co říct závěrem. Jsme rádi, že premiéra v pořádání takové události vyšla nad očekávání. A za to patří poděkování všem, kteří se na přípravách podíleli a také těm, kteří přiletěli na návštěvu . Děkujeme a těšíme se na viděnou příští rok.

http://www.ct24.cz/regionalni/brno/95441-na-znojemsko-se-sletli-milovnici-ultralightu-poprve-tu-usporadali-sve-setkani/